Няма човек, който да не знае колко полезно растение като чесън.

...
Няма човек, който да не знае колко полезно растение като чесън.
Коментари Харесай

Какво се случи с тялото ми след година ежедневна употреба на 1 скилидка чесън

Няма човек, който да не знае какъв брой полезно растение като чесън. Съществуват същински митове за него още от дълбока античност.
Но какво ще се случи с тялото ви, в случай че в продължение на една година ядете чесън всеки ден. Един човек е направил този опит и споделя резултатите.
„ Отначало започнах да хапвам чесън заран, на празен корем, само че това беше доста огромна неточност, тъй като след 3-4 дни започнаха непоносими болки в стомаха.
Не мога да схвана тези хора, които предлагат да се яде чесън на празен корем, тъй като това е отвратително! “, споделя той

Осъзнал грешката си, че е по-добре да не се употребява чесън заран, мъжът започнал да го яде вечер.
И по този начин, какво се е трансформирало?
„ Искам да отбележа, че цяла година въобще не бях болен, даже кашлица не ме хвана, макар че преди този момент боледувах съвсем на всеки 2-3 месеца “, споделя той.
Това се дължи на обстоятелството, че чесънът съдържа серни съединения, които, апропо, са виновни за неговия изострен усет и мирис. И по този начин, точно те оказват помощ на организма да се бори с патогенните бактерии.
„ Преди опита кръвта ми беше прекомерно гъста, не знам с какво е обвързвано, само че най-вероятно с храненето.

Но използването на чесън оправи всичко, кръвта ми стана по-рядка, което надлежно повлия на общото ми положение. Между другото се отървах от хипертонията “, радва се индивидът.
„ Невъзможно е да не отбележа обстоятелството, че акнето и черните точки изцяло изчезнаха от лицето ми. Това наподобява се дължи на обстоятелството, че чесънът съвършено се бори с токсините и други не по-малко рискови субстанции, които запушват порите на кожата “, показва още той.
По думите му той ще продължи да яде по 1 скилидка чесън всяка вечер за още шест месеца и даже година, с цел да види какво ще се случи с тялото му.

За да е ефикасен, минималният банкет на чесъна е 2-3 средноголеми скилиди на ден. Консумират се с храна, не на гладно, с цел да не нервират стомаха.
Не приемайте скилидите едновременно, а настрана, да вземем за пример заран, обед и вечер.
Ако миризмата на чесън е проблем, приемайте капсули с отлежал дестилат, който е обезмирисен.
Ако решите да последвате образеца му и да започнете да ядете чесън всекидневно, преди този момент най-добре се консултирайте с доктор!
Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР